Sista sommardagen!

Ja, kanske var det idag. Igar var det Razzmatazz sa vi vaknade till liv framat 14 och da begav vi oss ner till playan. Sofia anlande igar fran Schweitz (eller hur i hela friden det stavas), sa nu har vi tre icke-spanjorer att ta hand om. Dar stannade vi ett par timmar, varmt o skont bade pa land och i vattnet. Solsken ja tack!

Idag ar det ocksa dags att borja packa, vi flyttar ju ut ur var lagenhet pa tisdag.. Kanns lite vemodigt men samtidigt riktigt kul! Vi ska ju nu flytta ihop med var van Jessica fran Lulea pa onsdag, da blir det inflyttningsmiddag minsann!

Ikvall ar det promenad som star overst pa schemat, sen har vi bjudit over Hugo, Mimmi, Tove och Lollo pa hederlig svensk applepaj kl 22. Sa dags att borja baka!

Annars mar vi lika bra som vanligt. Vi pratade om det en annan dag, och kom fram till att man ar glad och lycklig hela tiden nar man ar har. Som att leva i en drom, skulle man kunna saga!

Jag (Josefin) har aven bestamt preliminardatum for hemresa, 15 dec. Da ses vi!

Manga spanska kramar
/ las chicas rubias

Hotell Nuestra Casa.

Jo, jag och Julia bedriver nufortiden hotellverksamhet. Ytterst trevligt! Den senaste veckan har vi haft besok av fem glada lirare fran Sundsvall, inte alls fel.

Vi har hunnit med mycket, bl. a har vi varit pa pa beachparty i granslandet, pa insane-stort-knarkar-party pa forum (typ 5000 pers), sjalvklart varit pa Nasty Mondays pa Fellinis, sett pa Sahara Hotnights, hangt pa playan,picknickat hogst upp pa berget och ett antal andra grejer. Vill passa pa att tacka dessa underbara manniskor for en fantastisk vecka!!


Igar lamnades tagluffarna pa stationen da de (tyvarr) var tvugna att fortsatta sin resa genom Europa. Nagra jobbtimmar och nagra sovtimmar senare vid 2 typ anlande nasta besokare, namligen Filip och Frida. SA JAVLA BRA! Ikvall ska vi pa utomhusbio samt se pa fyrverkerier och baka scones. Lar bli succé.



Hasta pronto
/JF

A new face in town: /F

Jah, blogg har aldrig varit nagot av en stark sida. Men jag far la helt enkelt satsa pa att gora mitt basta, nu nar jag anda lovat att skriva ett harligt inlagg at tjejorna. Kan ju alltid borja med resan hit?

Klockan 17.40 aker vi ifran Lidkoping med hopp om att hinna till Save flygplats i tid till vart plan som gick 20.45. Tyvarr korde vi vilse har och dar; Vi gorde t.ex. en vanda i Grastorp... Blablabla mer trakigt skitsnack, ingen vill lasa - jag orkar inte skriva!
Jag har inga roliga berattelser annu, forutom att det ar skoj att se alla tjocka spanjorer. Daremot ska jag forsoka utnyttja makten jag har just nu over bloggen, sa jag ska se nu vad man kan hitta pa! [Evil laugh here]

Ikvall ska vi ut, imorgon kommer tjejornas lon, imorgon ska vi ut, dan darpa ska vi ut, sen ska vi ut, jag ska ut, sova.

Det var ett kortfattat repotage av mina tankar just for tillfallet, hoppas de har varit till nytta! Ha det gott, for det har jag.

/F

Big Mama?

Hola Mamasita,guapa,mmmm....smack. Vart tog det vägen? Kan det vara sa att jag nu blivit en big mama i stället som luffsar runt med fem papasitos i hasara, mindre intressant för spanjorerna, TaCK sundsvall säger jag!

Igar var det jag som släpade mig upp ur sängen och ganska misslyckat försökte göra mina morgonsysslor obemärkt. De tva kökssovande Anton och victor somnade dock om utan problem och jag lämnade lägenheten med 3 h sömn i bagaget och 7 sussandes inneboende bakom mig.. Inte alls avundsjuk. Jag skulle ju till jobbet och fa provision! Eh..?

En ganska drastisk personlighetsförändring ang att komma i tid har inte inträffat och jag var sen som vanligt. Alkoholen kämpade för att ta sig ur min kropp, svetten rann och jag ville helst bara krypa ner bredvid min roomie hemma pa Ciutat de Granda nr 9. Icke da..
Väl där passade Tjorvs klassiker -Var ä vattne tjejer?- alldeles klockrent, för där kom jag, törstig som fa och det enda som fanns var Cola LIGHT, inte ens vanlig cola!? ah..

Japp, jobbet var som vanligt. sa samma saker. bokade lika manga kunder. googlade spanska ord och tadaaaa klockan slog 3...underbart!

Hej ha o hem vi ga.
Där möttes jag av the beloved sundsvallcrue..sà blev det shoeshopping med kalle och anton, medan Josefin jobbade och de andra var pa stranden. o vilken lyckad shoeshopping! inte bara det att vi alla tre kom hem med var sitt lyckat inköp, vi sag även världens mysigaste gatumusikanter med tillhörande steppfarbror 95+, givetvis förevigat i min mobil, eftersom kameran envisas med att vara försvunnen (lite ledsen faktiskt) far mobilen agera back-up.

vi kom hem vid halv 8, lagade mat och packade picknick-korgen (Carrefour-plastpasar) och Mötte upp Josefin och Tove vid Plaza Espanya för fontäntitt och mont juic.

Konstigt nog fick jag en mystisk, spansk, migrän vilket nu har inneburit en ledig dag fran Multiparter! Denna migrän bjöd pa en sovmorgon, en dag pa stranden med manga snygga hopp och volter in i vagorna (=rena saltvattenrengöringskuren för näsa och svalg, mums) ..
Sen hamnade jag och anton här för att uppdatera omvärlden om att himmelriket faktiskt finns!
Nagra fa ord som kan sammanfatta de senaste dagarna: Sol,bad,strand,palmer,fontänspel inkl.pampig musik, picknick med utsikt över Barcelona, kex&ost, choklad, kaffe, öl ,vin ,cava,drinkar,fest,sovmorgon, shopping, guitarrspel....... kan det bli bättre? No se, har ju bade strandfest och festival framför oss sa, ja kanske?

Och ett stort tack till Josefin som är guldklimpen när det kommer till att hitta underbara lägenheter! Trist att Tjorv left the building men snart atrefar vi Los3Jotas igen med Jessica som pangbrud nummer 3!

Hoppas ni ocksa har det bra, annars kan ni ju alltid flytta hit !
Hasta luego amigos
/JW

Life is good!

   Oj oj oj kära läsare, mycket har hänt sen vi hördes sist. Bland annat har ett J tagit sitt pick och pack och flyttat tillbaka hem till Sverige. Tråkigt säger vi som är kvar, men troligtvis kommer vi ha det alldeles förträffligt trevligt i alla fall.

   Vi har även fått efterlängtat besök av grabbarna från Sundsvall! Himla trevligt. sju pers i vår tvåa, mysigare lär det ju inte bli. När jag slutade jobbet vid nio igår packade vi picknickkorgen med vin, kex, ost och choklad och trampade uppför Montjuic där vi satte oss och blickade ut över vår vackra stad. Jag undrar hur jag någonsin ska kunna flytta härifrån.



   Idag är det fredag. Lite tungt att gå upp i morses när klockan ringde 9.20 och alla andra fick ligga kvar och sova, men en kalldusch och en skål med fiberflingor senare var jag fit for fight. Sen som jag var (som jag alltid är) så blev det springtur  iväg till tunnelbanan, och några minuter senare var jag framme vid Barceloneta där Jessica väntade. Lägenhetsvisning på gång! 

   Det visade sig att vår tur inte vänt. Lägenheten ligger en sisådär 50 meter från stranden, mitt i ett jättemysigt inhemskt område med egen marknad, panaderia och typ fjorton fik. Jo tack, sa vi. Och inte blev vi besvikna när Marta från agencyn kom och släppte in oss, mysigt trapphus, mysig ytterdörr och VÄRLDENS MYSIGASTE LÄGENHET! 3 kvm balkong med utsikt över havet (jo, det är sant), tuff TV med DVD, induktionshäll i det toppmoderna köket, världens skönaste säng, monstergarderober osv.

 Helt ok den tar vi, sa vi och så var det bestämt. Inflyttning 1 oktober, ny adress: Carrer de l'Atlántida 64, 08003 Barcelona.

Efter x antal glädjeskutt med Jessica på stranden vid vårt blivande hem begav jag mig till fots hem mot Ciutat de Granada 9 där resten väntade. Där gick jag, lyssnandes till Norah Jones och blickade ut mot horisonten där solen äntligen kikade fram. Ibland undrar jag om man verkligen får ha det så jävla bra.

Väl hemma drog jag upp de övriga ur sina sängar och vi begav oss genast ner till playan. Varmt vatten, höga vågor, sjukt trevligt sällskap och strålande sol. Life is good!

Nu är det veckans sista pass på Glocalnet som gäller, sen blir det beachparty! Ikväll börjar gatufesten, la Merce, den största festen på hela året i Barcelona.



Frida, här ska du se:

Josefin mob: (0034) 622 343 199
Julia mob: (0034) 622 343 269

Busstationen: Estacio Nord

Ses på tisdag!



Snart är det helg, innan det är det rast, vi har världens bästa lägenhet och livet är underbart.

Hasta luego!
/JF

Men helgen då!!

Vi har ju glömt att berätta om helgen. Vilken miss. Jaja, bättre sent än aldrig, right?

I fredags var det förfest hemma hos oss som gällde, några nya tjejer från the studio joinade oss och det hela slutade med att vi hamnade på Shoko, en av klubbarna nere vid stranden. Kul kväll!

På lördagen flög vi upp ur sängen och sprang iväg till playan, snart är säsongen slut och de sista soltimmarna ska utnyttjas till max. Tove hade vi med oss också, trevligt trevligt!
Senare var det dags att träffa Titti o co för en sväng i Raval. Vi hittade mycket som föll oss i smaken, bl.a. ett antal sjalar och T-shirtar från butiken Pimp. Coolt värre.

Vi återvände till Raval senare på kvällen där 3 J:n + Tove avnjöt en italiensk middag av första klass. Sedan flängde vi iväg till Jocke & Sophie på Plaza Universitat för ännu en telemarketingförfest. Det hela resulterade i att vi hamnade nere i Port Olympic med bögar i blinkande glasögon, Klara på sitt bästa humör och jo, det är sant, slagsmål mellan två J:n.

Söndagen spenderades också på playan, men nu i sällskap av Basse som är och hälsar på oss. Mycket trevligt! Idag städade han föresten vårt kök. Förstod inte varför, men vad himla fint det blev! Tack, Basse!
På kvällen på söndagen begav vi oss till Montjuic för att uppleva Barcelonautsikten by night. Där stod vi, högst upp på toppen och blickade ut över nåt som jag faktiskt tror är det vackraste jag har sett. Å vad blödigt. Jaja, så är det i alla fall!

Nu ska jag göra en kraftansträngning och ringa några sista samtal innan jag går hem. Ikväll ska vi ta en öl på en bar som ligger precis runt hörnet från jobbet, den är inredd som en djungel! Efter det ska jag o Julia som de spanjorer vi är gå på bio. Mamma Mia. På spanska! Kan bli kul.

Vi SKA lägga upp bilder. Förlåt.

Buenas tardes
/JF

Tillbaks på ruta ett..

Då satt man här på kontoret igen... Idag fungerar iaf AC, toppenbra!

Dagens acheivement: Jag har lyckats (tror jag) överföra pengarna som jag inte kommer åt på mitt svenska konto för att mitt VISA försvann, till mitt nya spanska konto. Så i teorin borde jag nu kunna gå till la Caixa, stoppa in mitt gula fula spanska VISA, och på så sätt slippa leva som pank. Så fort jag slipper ut härifrån ska jag springa o testa.


Börjar faktiskt känna mig som en äkta spanjor, med spanskt bankkonto, telefonnummer, månadskort på tunnelbanan och kylen full med tonfisk och vatten på flaska. Jag hittar alldeles på egen hand både till banken, till affären OCH shoppingscentret, till internetcafét och faktiskt till och med till jobbet. Allt detta utan karta. Tänka sig!

Här i Barcelona har dom även Bicing, alltså cyklar som man kan låna som står i fina röda cykelställ. Det funkar som så att man köper ett kort för 20-30 euro och sen får man ta en cykel och trampa iväg på den, o så har man 30 minuter på sig att hinna dit man ska och parkera cykeln. Och hinner man inte på 30 minuter så kostar det 20 cent i böter. Ett sånt där kort gäller i ett år, så det tänkte vi att vi skulle skaffa oss. Det låter väl bra, eller hur?

Det låter väl bra, eller hur.
Försäljningssnack. Vi har märkt hur vi sakta men säkert håller på att förvandlas till sliskiga försäljare. Fraser som "Men det låter väl som en bra deal", "men om du tänker såhär" och "ja, men då säger vi så" smyger sig i in i alla möjliga sammanhang samtidigt som vi funderar på om vi kanska borde vattenkamma håret bakåt och knäppa upp de översta skjortknapparna...

Ringde precis till en kund som hade satt en macka i halsen och tyvärr inte kunde prata just nu. Mycket ska man höra innan öronen trillar av, eller hur är det man säger?

Snart är klockan i alla fall nio, och då är det bara pang på buss nummer 6 hem till de andra, käka och chilla lite, samla ihop gänget och sen är det dags för Nasty Mondays på Fellinis! Det låter väl bra, eller hur?

/JF

Thank God it's friday!

Ojojoj, knappt en timme kvar tills det faktiskt, otroligt nog, är HELG!

Vaknade upp idag vid 11-tiden, bikinin och flipflops på. Hugo sov och de andra nissarna flängde ju upp vid kvart över sju imorses och for till jobbet, så jag såg fram emot lite kvalitetstid på playan alldeles på egen hand. Men ICKE.

Vart är solen!?!

Istället drog jag mig iväg till internetcafét och spanade lite på nya lägeheter. Försökte lägga upp ett nytt fotoalbum men det slutade i katastrof så jag får försöka en annan dag istället..
Kikade på klockan och kom fram till att om vi inte skulle komma sent till jobbet var det dags att dra. Sprang hem och där fann jag Hugo som satt iförd handduk lugnt knaprandes på sina frukostflingor. Jag gjorde mitt bästa för att snabbt sätta fart på denna sega människa och en kvart senare studsade vi iväg mot metron, jag i panik och Hugo långsamt lufsande trettio meter bakom mig. Pust.

Men tro det eller ej, med min fart hann vi ändå till jobbet i tid (typ), där jag mötte Julia & Tjorven i dörren.

Eftersom att vi var ute igår(hiphop/r&b klubben Otto Zutz med jobbet) och kom hem sisådär vid 4 så var de på sitt piggaste humör efter en hel arbetsdag. Men det stoppade dom inte från att planera in förfest hos oss ikväll, inte mig emot! Så fredagsnatten spenderar vi antagligen på Opium, nu är det helg och det ska firas!


P.S. Fridaynight = Ben&Jerrysnight
Som vi har längtat!

Våra "det-här-ska-vi-eventuellt-göra-i-helgen" planer:

Åka till IKEA.
Åka iväg till en strand som liknad paradiset en bit utanför stan.
Gå på mamma-mia på spanska.
Gå till köpcentret där vi bor och bara frossa i glass, kaffe, mat och annat.
Dricka öl med Fanny & Klara.
Jobba. Fast det vill jag inte, men Navid (teamleader) försöker tvinga oss.. för 30 euro!?! Inte värt en helgdag.

Hepp, vi får väl se vad som händer.

Ha det gött allihopa!
/JF


Nya tider

Ska skriva ett litet "svar" pa JF's blogg. Som sagt sa fanns det ingen aircondition pa jobbet idag eftersom de daringa spanjackerna envisas med att fira som tusan. Tank vilken chock Tove, Julia o jag utsattes for nar vi strax innan nio (FY vad tidigt, till o med innan vagarbetarna utanfor vart hem borjat (eftersom det visst ar helgdag)) knallade in pa multipartner o det ar varmare an varmt! Vilket resulterade i att vattenautomaten tomdes. Trots varmen o tidig morgon gick jobbet hyfsat bra, dock fick vi inte sluta tidigare som vi vart lovade om vi nadde mal.

Efter jobbet tog vi bussen hem o drog till playan. Helskont att sova dar en stund o sen skolja av sig i det svalkande vattnet. Sedan tankte vi vara duktiga o ga till carrefour mer an 10min innan de stangde for att verkligen hitta allt vi behovde. MEN! som sagt ar det ju helgdag o inget ar oppet. Inga fibrer blev det kopt i dag heller... Snart ska vi vandra de sista 100m hemat o satta igang matlagningen at var kara sambo som snart kommer fran jobbet. Sen blir det nog bara forfest for oss morgonarbetare... men man vet ju inte. sista dagen pa jobbet kan man ju inte ta for seriost anda..

Nu ska jullan ocksa fa blogga! Ha det bast! / JC

Air Condition...

Idag är det spansk helgdag. Mataffären är stängd. Corte Ingles är stängt. Det spanska telemarketingföretaget som är  i lokalerna bredvid oss är stängt. Därför är AC:n avstängd. Multipartner AB är öppet. Härligt.

Vi sitter 80 pers i en lokal där man inte ens kan öppna ett fönster. Har suttit här i två timmar här nu och det börjar bli aningen varmt. Ute är det 26 grader, skulle tippa på en 30 grader här inne.. Jaja, bara fyra timmar kvar, bara att kämpa vidare.


Idag började Julia och Tjorven jobba dagtid. Det innebär att de jobbar mellan 9-15, och sen möts vi här i dörren nån minut över tre och sen sitter jag här till kl 21. Sen tar jag mig hem, ikväll är det förfest och sen Razzmatazz eller Opium, och eftersom att J&J börjar jobba tidigt imorn lär det bli tidig hemgång.

Inser ni kära medmänniskor hur mycket det här suger!?!

Problemsolving imorn innan 15. I'm on it!


Har iallafall pratat med sanslöst sköna människor i telefon idag. Made my day! Nu är rasten slut så jag måste börja ringa nu.. Oj jag glömde en jävligt kul grej också: Vattnet är slut i alla automater här. Men jag lär ju överleva. Jodå.

Hasta luego
/JF



01.30?

Japp, det stämmer. Igar gick vi och la oss nar uret bara var barnet, tror inte vi gör om det. Sova kan man göra när man är 65, eller befinner sig i Lidköping.. dock har vi fatt nästan 7h skönhetssömn och en liten aterställare pa var proffisionella telefonröst, sa idag blir et provision! da ska vi flytta in i var nya lagenhet med flatscreen-tv och bubbelbadkar!
Kanske, nja, vi trivs sa bra som det är med varan tva-rum-o-kök inkl.automatisk väckarklocka i form av ett kompani grävmaskiner och 30 busvisslande medelalders byggnadsarbetare..
Igar hittade vi var nya lagenhet som vi ska erövra med vald om vi inte far den pa annat vis, en etta med TAKTERASS! egen takterass, inser ni hur perfekt det är, sena kvällar med terassparty eller te-mys! Ah, längtar redan, precis som till allt annat vi ska göra här. bio, brödbak, nasty-monday pa ferlini (barcelonas grymmaste nattklubb, än sa länge), shopping i bario gothico m.m.m.m, utbudet är oändligt! ska bara fa lön först, och en himla massa provision!!
Dumt nog har jag blivit tvingad att jobba 9-3 istället för 3-9, inte accepterat av hjärnkontoret! ska ordans idag, pronto! kan ju inte jobba sa tidigt, kommer vara en zoombie, konstant. PLUS att jag aldrig kommer träff min roomie Josefin som jag nu spenderat min tid med 24/7 och skulle nog bara bli helt bortvirrad om detta ändras, nej jag far helt enkelt tala om att det aldrig kommer funka.
Idag blev ännu en liten fixar dag, vi har fixat bilder som ska uppladdas snarast, ska även handla mat (ja mamma nu kommer veckoplaneringen igang!) fixa metrokort och hitta ett bra transoportmedel till jobbet sa vi slipper komma inspringande 14:44:59 med en svettrand i pannan och ett flas som liknar fat-mans snarkingar.. idag ska vi även ha med matlada till jobbet, hörahäpna..vi har nu, 2 veckor senare kommit pa att "Jaha vi kanske behöver nagot annat an kaffe under de 6h vi är hart arbetande pa multipartner!?" sa..pasta it is!

Japp, en smakbit pa vad som händer här i Barca..
har säkert missat allt och tagit med ingenting men sa är det...
Hasta luego amigos!

Kultursöndag.

I förrgår var det kultursondag. Val uppe ur sangarna var klockan 14, och vi at en stadig frukost. Sen bar det av till Sagrada Familia, Johannes fotade en massa och darifran trampade vi ivag mot park Guell. Han maste vart tokig, den dar Gaudí, mycket skumma saker men grymt kul. Efter det blev det plaza Espanya dar vi avnjot en kaffe i vantan pa att fontanen skulle satta igang.

Som de atleter vi är klättrade vi upp på en stenmur och satte oss och beskådade vattnet. Helt sjukt imponerande grej det där. Och Madde, dom spelade Oh Fortuna!

Nöjda och belåtna for vi hem och tillagade pasta på bästa sätt, vi har lyckats hitta påsar med pasta OCH sås som kostar 1 euro styck. Och det är två portioner!! Insane.


Sängdags tidigt, klockan två sussade samtliga så gott på ciutat de granada numero 9.

/J3

Happy birthdaygirl!

Yey! Inte vilken dag som helst idag inte! Det är min fölseda! Jag tycker att födelsedagar borde vara helgdag. Alltså din egen födelsedag, inte alla födelsedagar... Mest för att jag är sjukt seg och måste jobba. ISCH!

Hade typ en asbra början på min dag. Satt o åt på La Mar Bella när klockan plötsligt slog tolv. Mina kära kompanjoner (Julia, Josefin, Johannes, Maria, Hugo o hans spanska vän Alex) sjöng för mig och personalen bjöd på kaka och shot. Sen drog vi hem till the apartment där Tove väntade. Det bjöds på förfest som vanligt innan vi drog iväg till nasty monday på Fellinis vid rambla. Riktigt trevligt ställe! Skitbra musik och mycket roligt folk! Dock stängde det redan klockan 5, så det blev ingen sen kväll.... Nu jobbar jag som sagt, tidigare på dagen har vi inte gjort nåt direkt speciellt heller, turisterna har tagit sitt pick&pack o farit hemåt. Efter jobbet blir det nog förfest igen och sen ut på opium. Jag kallar det att göra det mesta&bästa av sin fölseda!

Vi är så sjukt lama! Andra koppen kaffe på 40 min. Jag ramlar nästan av min jävla stol om jag lutar mig bakåt och jag har inte en enda bokning än så länge! Tur att jag bara har 3,5 dagar kvar här ungefär. Vet inte om det nämnts på bloggen än men min hemresa är bokad den 18. WOHO!

Om du vill ha en gratis sminkning&fotografering så hör av dig för allt i världen! / J

Mamma har alltid ratt..

Fast det ar lite jobbigt att erkanna det. Med magvaska hade livet varit lattare!

I fredags efter jobbet stack vi ivag efter en harlig maltid pa Subways. Barcelona touristbus by night tog oss runt till alla vackra monument som tampongen, berget, kyrkan och slutligen ocksa fontanen. Dar sprang alla ut ur bussen for att beundra showen, som forovrigt var huuuuur grym som helst.

Nat som var mindre bra var att jag lyckades bli ranad nar vi stod dar, nan javla brud (har far man faktiskt anvanda fula ord, mamma!) stack ner sina slemmiga fingrar i min vaska och lamnade mig utan nycklar, ID, tunnelbanekort och Visa-kort. Men mobilen, iPoden, kameran och passet har jag fortfarande i sakert forvar sa jag ar glad anda.


Pa lordag var det playa Bogatell som gallde, hoga vagor och lagom mycket sol.

Lordagens citat, mycket tankvart:

Maria: "Tank vad Bamse maste skrattat, nar han kom pa att farbror Joakim badar i pengar!"

21.30 COLDPLAY

Vad ska jag saga!? Saaaaaa javla bra kanske.


Vi besteg berget Montjuic pa eftermiddagen, dar vi tog plats i koerna. Julia&Johannes hamtade ut biljetterna helt felfritt menas vi andra holl stallningarna i den riktiga kon. Dar satt vi med en burk tonfisk, en burk majs, ett par baguetter, ol och muffins. En succé tyckte vi, roligare an cirkus tyckte alla andra i kon. Intressant att alla tar for givet att vi inte forstar vad dom sager bara for det blonda haret. Men hah, oss lurar dom inte! Alla skrattade och pekade pa oss, kul tyckte vi.

Stamningen var pa topp (lovar, imorrn kommer det bilder) och vid sju var det antligen dags for inslapp. Vi hamnade langt fram och jag stod precis vid en san dar "catwalk" som det inte alls heter men alla fattar vad jag menar. Forband var Albert Hammond Jr, kom vi fram till efter en stunds funderande da han aldrig presenterade sig.

Nar Coldplay kom in pa scenen forvantade vi oss ett tryck bakifran a la Peace and love, men icke! I Spanien star alla lugnt och fint pa sin egen plats, sjunger och ar glada. fantastiskt, inte sant?!

Efter halva konserten hissas instrument upp pa catwalken, och Chris Martin sitter tre meter fran mig och sjunger the hardest part. 17 000 pers sjunger med, sjukt bra bara. Som sagt, blider kommer snart, lovar.


Efter konserten blev det forfest hos oss med Hugo o Johanna, och sen sprang vi mellan Catwalk och Opium (inte knark, en klubb) sa lange vara hoga klackar tillat.



That's about it
/J








Glocalnet for life!

Med ett sälj i bakfickan börjar jag tröttna på att sitta här i mitt lilla glocalnetbås.. Tur att klockan snart är sju, då är det ut och flänga med Maria och Johannes som gäller! hur trevligt som helst med besök, mer sånt.

Idag har jag sålt en order. EN. Jag suger. Fast jag har iaf skaffat mig en massa callbacks tills nästa vecka, så då ska ni få se på provision gubbar!!

Ikväll blir det restaurangbesök vid plaza catalunya, sen en åktur med Barcelona by night-bussen och efter det ska vi leva farligt på Barcelonas hippaste gator.

Nu är det helg, imorn är det Coldplay, jag slutar jobbet och livet är underbart.

Hörs snart igen
/JF


Yey, bokad!

Japp japp, här sitter jag och är den där hatatde telefonförsäljaren som ringer folk klockan 20.30 mitt i C.S.I och prackar på en sminkdag på the studio, yeaaay. Nej så jobbig är jag inte riktigt. jag säljer ju faktiskt ingenting. bara erbjuder, osch vad duktig jag blev nu..
kan ju bara påpeka att jag har aldrig haft sådan träningsverk i käften som den som uppstått nu. detta innebär inte att jag gillar telefonsvarare bättre, mest irriterande. nästa lika irriterande som när pojkvännen svara: NEJ det är hon nog inte intresserad av, ring inte hit igen!? Okej, 1 vad vet han om smink? 2 vad vet han om tjejer? 3 är han tankeläsare? typiskt män..
inte e jag bitter för det, slutar ju jobbet nu var faktiskt inte sämsta säljare idag och snart kommer bror och maria :) WHI!

Japp japp, mer uppdatering imorn kanske!
Ha de /J

Adress & telefonnummer, ta för er!

Blogga på jobbet är strängeligen förbjudet, därför blir det bara det allra nödvändigaste.

Adressen dit ni ska sända alla era kärleksbrev och överblivna pengar som ni inte längre behöver, är:

Josefin/Julia/Tjorven
Carrer de la Ciutat de Granada 9  1er/2a
08018 Barcelona

...och hit kan ni ringa om ni saknar oss alldeles för mycket:

 0034-622 343 199

Ikväll får vi finbesök, Maria och Johannes minsann!

Bara 18 minuter kvar på jobbet nu... Har sålt två orders på hela dan, och måste sälja fyra för att få provision.. Ingenting är omöjligt! Önska mig lycka till, så blir det mer bloggande vid ett annat tillfälle.

Hasta luego
/JF

Vi lever...

Och vi har inte glomt bort var blogg o vara kara lasare, dock har vi sma problem med att komma at en dator. Nu har vi hittat ett internetcafe i narheten och ska forsoka bli battre pa det.


Var nya lagenhet ar jattemysig och alldeles perfekt. Tar tva minuter att ga till stranden (inte for att vi har tid med det nu nar vi ar hart arbetande manniskor). Forsta kvallen i lagenheten var dock lite traumatisk for mig. Josefin & Julia hade lamnat mig ensam med mp3 och bok medan de gick till urbany for att att blogga. Nar jag krupit ner i sangen o stangt persiennen men inte dorrarna (for da dor man av varmeslag) tycker jag att jag hor konstiga knappanden, men jag ignorerar dem. Sedan hor jag steg i uppgangen och det knackar pa dorren! WHAAAA! WHO CAN IT BE? Springer upp i bara t-shirt o trosor letar upp en nyckel (tror att det nog ar julia o josse) kollar ut genom nyckelhalet (vid detta laget har jag avslojat att ngn ar hemma eftersom det ar sjukt lyhort) och dar star klent klark och scmuzchko. "Hello guys!" sa jag och bjod in dem. Efter typ 40 min av telefonforsaljningsovande och nagellacksmalande kom de andra hem, tur, for da hade jag trottnat pa att underhalla superhjaltarna.

Igar hade vi besok av 3 tjejer fran det nya jobbet som verkar helt okej. Alltsà jobbet, eller ja, tjejerna ocksa for den delen! Nu ska vi aka dit. Lovar er fler inlagg (redan skriva) senare i veckan. / J

RSS 2.0