Nemas problemas!

Vi har nu kommit fram till att vi inte ar gjorda for att bo i Sverige. Vilket land. Lange leve España!

De senaste dagarna i korthet foljer nu har, vi ar  lite halvbra pa att uppdatera:

Mellan klockan 8 och 10 pa morgonen ar det frukost. Kl halv tio forsta dagen slapade vi oss upp ur sangarna, viktigt med frukost speciellt nar den ar gratis. Vi lufsade in i hissen iforda pyjamas och med haret pa anda, for att snart upptacka att ALLA andra ater frukost i vanliga klader och ser ut att vara fit for fight. En liten miss dar, won't happen again.

En stadig frukost pa Urbany Hostel bestar av naringsrika vita baguetter med antingen nutella eller jordgubbsmarmelad. Till detta serveras en tallrik med cocopops, och det hela skoljs ned med ett harligt glas vitaminsprakande apelsinsaft. Inte konstigt att man star sig hela dagen pa det!

Som de hurtbullar vi nu har blivit, o ja det ar sant, sa promenerade vi runt och upptackte Poble Nou pa eftermiddagen. Himla tur att vi gjorde det, for det underlattade mycket nar vi skulle hitta till stan sen pa kvallen. NOT!
Tre mil i hogklackat senare hittade vi till Roxy, nat stalle som hade varit helt okej om det inte hade statt sma tjejer i underklader och dansat langs med sidorna. Hm, lite halvknepig affarsidé tyckte vi. Sen vart vi lite trotta i benen, sa vi flangde ivag hem med var favorittaxichaffis. Bums i sang dar vi vackte James stackarn.

Morgonen darpa var James sparlost forsvunnen. Vi hittade ett avskedsbrev som Tjorven desperat hade forsokt lamna tillbaka for att det stod James pa, och darfor maste det ju vara hans papper. en tyst minut och nagra tárar senare tackar vi James for den har tiden. Varsagod, fyra av fem toasters!

Iforda vanliga klader den har gangen kande vi oss genast mer bekvama vid frukostbordet. Matta och glada tog vi vara kartor (som ar ungefar fem ganger sju meter stora) och begav oss med fardriktning vanster mot la Sagrada Familia. Tretton skoskavsplaster senare fick vi syn pa den gamla skapelsen, sa sevard! Vi var dock inte inne, vi tankte att vi sparar det tills vara kulturella vanner kommer hit och gor oss sallskap.

Val hemma igen ar vi inte mattligt nyfikna pa var nya rumskompis. Han var dock inte dar nar vi kom, men det fanns tydliga tecken pa vilken sort det var. Det luktade (luktar) man i hela rummet, han verkar gilla deospray den har killen. Lite senare dyker han upp, en stabil herre som for lange sen passerat bast fore datum och visar sig ha noll social kompetens. Han verkar heller inte vara nan kvallsmanniska, kl tio igarkvall lag han i sin sang och sussade sa gott. Tills vi klampade in dar ungefar en gang i kvarten for att utratta viktiga sysslor, vilket han inte alls verkade uppskatta.

Men glada i hatten som vi var sa brydde vi oss inte sa mycket om det, och med ett glatt Buenas noches lamnade vi honom till sitt ode. Det verkar tyvarr inte som att han vill flytta ut idag, hans fina overkast med hastar pa pryder fortfarande den fjarde sangen. Undrar vad han heter, antagligen nat som borjar pa J.


/JF

Alla nojda nu?




Kommentarer
Postat av: emilia

GRATTIS JOSSE!!!!!!!!!! hoppas du får en uuuunderbar födelsedag.. saknar dig å längtar efter att få komma ner å hälsa på.. <3 pussar å kramar till er alla

2008-08-29 @ 17:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0