Forsta dagen i Barca

Vi vaknade vid 9 imorse, med en rumskompis, som dok upp i natt. Han visade sig ha ett kon, man. Han ar det fjarde j:t. James. Han hade ett drygt sov-ansikte, men visade sig vara vaaaaaldigt trevlig, varldens pimp! 

Det bredbara internet verkar inte funka, sa vi uppdaterar fran hostelets dator, den ar ganska popular o svar att fa tag pa. Ni far ursakta dalig uppdatering men det ger oss tid att uppleva mer att skriva om. Idag har stranden utforskats av 3 blondiner och fatt godkant. Klart vatten o vackra vyer. Restaurant besok pa macdonalds och en ministadsvandring har hunnits med. Vi hittade ett kopcenter precis vid hostelet o varan blivande langenhet, som vi konstaterat ligger nara varandra. Till kvallen, efter att ha hangt pa rummet med james lagade vi pasta med tonfisk och at i det lilla koket. Mums. nu sitter vi pa takterassen dar vi forovrigt ater frukost o dricker vin.

Ha det bast! det har vi! /j3

Kommentarer
Postat av: A1

Fett nice det låter! Själv så har vi just skjutit upp avresan några dagar. Ni kan följa vår uppladdning och (så småningom) resa, på resedagboken.se! (vi heter Funkaz). Låter farligt med köpcentrum nära lägenheten...



/Anton

2008-08-28 @ 14:33:30
Postat av: Caro

Josesöt(e). Du har fått dagens ros i NLT. Det är inte illa pinkat. Hör av dej för ytterligare details. Puss VBS

2008-08-29 @ 10:23:03
Postat av: Annie

GRATTIS JOSEFIN!! :)

2008-08-29 @ 12:12:53
Postat av: Mor nr ?

Grattis på den stora dagen! Hoppas att James verkligen är en riktig james och uppför sig som en sådan, d.v.s. passar upp er! Ha det gott och ta hand om er!

2008-08-29 @ 16:35:42
URL: http://lostinbarcelona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0